De mooiste kapsels voor vrouwen, mannen en kinderen

Geplaatst op 06-08-2023

Categorie: Fashion

Ieder jaar weer kijken we bij BY ESSYL als nummer 1 kapper Prinsenbeek uit naar de variatie aan kapseltrends voor mannen, vrouwen en kinderen! Hierbij worden we geïnspireerd door de verfijnde en verrassende haartrends voor alle leeftijdsgroepen. Van gedurfde knipbeurten tot elegante overgangen van kleur en het gebruik van opvallende of onopvallende haaraccessoires bij zowel mannen, vrouwen als kinderen.

In dit blog artikel vind je de meest modieuze en veelzijdige kapsels trends voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Zie welke inspirerende looks de wereld van haarmode heeft voor mannen, vrouwen en kinderen en laat je verleiden door de innovatieve hairstyling van vandaag de dag!

Kapperstrends voor vrouwen

Ben je als vrouwen op zoek naar een nieuw en trendy kapsel en op zoek naar een goede dames kapper? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je de 5 meest hippe en moderne kapperstrends voor vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een kort, halflang of lang kapsel, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder en ontdek welke kapperstrend bij jou past!

1. Boblijn met Textuur

Een van de populairste trends op dit moment is de boblijn met textuur. Deze stijlvolle look geeft volume en beweging aan je haar. Het kan zowel op kaaklengte als iets langer gedragen worden. Door het toevoegen van textuur creëer je een speelse en moderne uitstraling.

2. Lange Lagen

Voor vrouwen die graag hun lange lokken willen behouden, zijn lange lagen perfect. Dit kapsel geeft dimensie en dynamiek aan je haar zonder al te veel lengte af te knippen. Het zorgt voor een moeiteloze look die er tegelijkertijd chic uitziet.

3. Pixie Cut

Voor de durfals onder ons is de pixie cut dé trend van het moment. Deze ultrakorte coupe geeft een stoere en edgy uitstraling. Het is een gewaagde keuze, maar kan ontzettend stijlvol zijn. Durf jij het aan?

4. Balayage

Wil je je haar op een subtiele manier kleuren? Dan is balayage de perfecte trend voor jou. Deze techniek zorgt voor natuurlijke highlights die je haar laten stralen. Of je nu kiest voor warme blondtinten of koele bruine nuances, balayage geeft je haar een prachtige dimensie.

5. Krullende Bob

Voor vrouwen met krullend haar is de krullende bob een geweldige optie. Dit trendy kapsel omarmt je natuurlijke textuur en creëert een speelse look. Het is gemakkelijk te stylen en ziet er altijd fris uit.

Kies de kapperstrend die het beste bij jouw persoonlijkheid en stijl past en maak een afspraak bij je favoriete kapper. Met deze moderne kapsels ben jij helemaal klaar om de show te stelen!

Kapperstrends voor mannen: de nieuwste en hipste kapsels

Wil je als man graag een nieuw kapsel uitproberen maar ben je op zoek wat nu bij jou past? Of ben je op zoek naar de laatste trends op het gebied van mannenkapsels bij een goede heren kapper? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we 5 verschillende kapperstrends voor mannen die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

De Undercut

Eén van de populairste kapperstrends voor mannen is de undercut. Dit stoere kapsel kenmerkt zich door kortgeschoren zijkanten en een langer bovenhaar. Het geeft een edgy en moderne uitstraling, perfect voor mannen die durven op te vallen.

De Pompadour

De pompadour is een klassiek herenkapsel dat zijn weg heeft gevonden naar de hedendaagse kapperstrends. Het is een stijlvolle look waarbij het haar aan de zijkanten kort is en het bovenhaar wat langer wordt gelaten. Met behulp van wat stylingproducten zoals gel, wax of shaper kun je dit kapsel gemakkelijk in model brengen.

De Quiff

De quiff is een veelzijdige kapperstrend die geschikt is voor mannen met verschillende haartypes. Het kenmerkt zich door een volumineuze kuif aan de voorkant van het hoofd, terwijl de zijkanten kort worden gehouden. Dit kapsel straalt zelfverzekerdheid uit en is ideaal voor mannen die graag wat volume aan hun haar willen toevoegen.

De Buzz Cut

Ben je op zoek naar een kapperstrend die weinig onderhoud vereist? Dan is de buzz cut iets voor jou! Bij dit kapsel wordt het haar zeer kort geschoren, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Het geeft een frisse en verzorgde uitstraling en is daarnaast ook nog eens lekker koel tijdens warme zomerdagen.

De Textured Crop

De textured crop is een moderne kapperstrend waarbij het haar bovenop langer wordt gelaten en de zijkanten kort zijn. Het kenmerkt zich door textuur en volume, waardoor het er lekker nonchalant uitziet. Dit kapsel is perfect voor mannen die graag een nonchalante, maar toch stijlvolle look willen creëren.

Met deze 5 verschillende kapperstrends voor mannen heb je genoeg inspiratie om een nieuw kapsel uit te proberen. Of je nu houdt van stoer en edgy of juist stijlvol en klassiek, er is altijd wel een trend die bij jou past. Laat je adviseren door een professionele kapper en kom helemaal trendy voor de dag!

Hippe kinderkapsels voor de leukste looks

Als het gaat om kinderkapsels, willen ouders graag dat hun kinderen er trendy en stijlvol uitzien. Gelukkig zijn er tal van opties om uit te kiezen als het gaat om moderne kinderkapsels. Hier zijn vijf trendy kapsels die je kan overwegen bij jouw vaste kinderkapper.

1. Pixie Cut

Een pixie cut is een gewaagde keuze, maar het kan je kleine meid een stoere en modieuze uitstraling geven. Deze korte snit is gemakkelijk te onderhouden en kan worden gestyled met wat styling gel voor een extra edgy look. De pixie cut past bij verschillende haartypes en gezichtsvormen, waardoor het een veelzijdige keuze is.

2. Undercut met Patroon

Voor jongens die op zoek zijn naar een gedurfd kapsel, is de undercut met patroon perfect. Dit kapsel heeft kort haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd, terwijl het bovenste gedeelte langer blijft. Het unieke aspect van dit kapsel is het patroon dat kan worden geschoren in de kortere delen van het haar, zoals strepen of figuren.

3. Vlechten

Vlechten zijn altijd in de mode als het gaat om meisjeskapsels. Van eenvoudige vlechten tot ingewikkelde visgraatvlechten of cornrows, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Vlechten kunnen op verschillende manieren worden gestyled en bieden een veelzijdige look voor elke gelegenheid.

4. Quiff

Voor jongens die graag hun haar wat langer houden, is de quiff een populaire keuze. Dit kapsel heeft langere haren bovenop het hoofd, die naar achteren worden gestyled voor een volumineus effect. Het kan worden gecombineerd met een fade of undercut aan de zijkanten voor een extra stoere look.

5. Bob Cut

De bob cut is niet alleen voor volwassenen; het kan ook een schattige en trendy keuze zijn voor meisjes. Deze kortere snit zorgt voor gemakkelijk onderhoud en kan worden gestyled met pony's of accessoires zoals strikken of haarbanden.

Kortom, er zijn veel moderne kapsels voor zowel mannen, vrouwen als kinderen waaruit je kunt kiezen om ervoor te zorgen dat je er te allen tijde trendy en stijlvol uitziet. Of je als vrouw nu gaat voor een boblijn, een pompadour voor de mannen of een mooie vlecht voor je kind, deze kapsels zullen zeker de aandacht trekken en niet mis staan in het modebeeld van vandaag de dag. Maar vergeet niet om regelmatig naar de kapper te gaan om jouw gekozen kapsel fris en in vorm te houden!